Katsomopaikat

Kaikki Teatteri Takomon pressikuvat löytyvät Flickristä:
Kipeä esitys

*
Turvallisesti teatteriin

Edellytämme katsojilta kasvomaskin käyttöä Teatteri Takomossa. Mikäli unohdit maskin, on niitä lipputiskillämme tarjolla. Pidäthän etäisyyttä muihin katsojiin ja muista turvavälit.

Olemme tehostaneet pintojen siivousta. Käsien desinfiointiainetta on saatavilla ulko-ovella sekä salin sisäänkäynnin läheisyydessä. Yski tai aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Tulethan esitykseen vain terveenä.

Sisääntulo teatteriin on esteetön, teatterin ulkopuolella on yksi rappu, jossa luiska. Aulassa on esteetön wc. Pyörätuolilla liikkuvia pyydämme olemaan yhteydessä teatteriin etukäteen: , sillä katsomosta otetaan 1-2 tuolia pois pyörätuolille.

Tervetuloa teatteriin!

Tilaa Takomon uutiskirje

Teatteri Takomo lähettää satunnaisesti uutiskirjeitä. Emme spammaa.

Tietosuojaseloste